CAMPUS JOVE - Asociación de Estudiantes de la Universitat de València

La UE: divergències entre teoria i realitat. Implicacions al nostre entorn

Creguem que, en un context de crisi en el que la solució pareix passar per una major eficàcia de l’UE per a integrar i treballar cohesionadament, es necessari sentir la veu dels acadèmics, dels que estudien la realitat i tenen solucions per a la nostra solució. Per això, Campus Jove, es proposa ficar el seu granet d’arena en direcció a una eixida d’Espanya, en la UE, de la crisi.

El pròxim 5 de Novembre, a les 12 h, en el Saló de Graus de la Facultat de Dret, tindrem el privilegi de comptar amb la presència de Vicent Soler i Marco i Jose Mª  Jordán Galduf per a que ens donen una visió històrica, polític-jurídica i econòmica de la UE ens diguen quines solucions proposen ells per a solucionar les seues deficiències.

El professor Jordan ens contestarà a preguntes com: en quin context s’ideà?, per a què l’UE?, com es configurà?, com ha respost a les expectatives?, en una situació de crisi, quin paper te en l’origen de la mateixa?, i en la solució?

El professor Soler tractarà evaluarà, allò que Jordan ens contarà respecte a lUE, afecta a Espanya i la regió valenciana.

Serà:

  • Una visió històrica perquè vorem l’evolució de l’UE des de la seua creació.
  • Una visió jurídic-política perquè vorem el paper de les institucions en aquesta evolució i en la seu possible futur.
  • Una visió econòmica perquè l’UE es originàriament i essencialment un vincle de naturalesa econòmica i en un context de crisi econòmica.

 

Be Sociable, Share!

More from category

Xerrada: “Dones i treball: drets, participació i conquestes socials”
Xerrada: Dones i treball: drets, participació i conquestes socials

Des de CAMPUS JOVE volem convidar-vos a participar en lactivitat que hem organitzat per al dijous 16 de maig a [Read More]

La reforma laboral: consecuencias
La reforma laboral: consecuencias

Be Sociable, Share! Tweet [Read More]